Out of stock

Сет подарок – Baby Mama

Сетот содржи:

  • цуцли – Kids&Co
  • постер – Секој миг нека биде уживање
  • метален пин (мама) – Everpin
  • декоративна кутија

Детали за производите:

Линијата на FRIGG цуцлите е изработена од природен латекс и е осмислена за удобноста на вашето бебе. Надворешната кривина на цуцлата ја штити нивната деликатна кожа, додека надворешните карактеристики, како што се воздушните дупки и заштитна рачка обезбедуваат вашето бебе да остане безбедно.

1,250 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка