Сет подарок – бебе до 6 месеци

Сетот содржи:

  • машки бебешки обувки (0-6 месеци) – Inch Blue
  • честитка – за најслаткото бебе на светот
  • декоративна кутија

1,850 ден

Само 1 останати на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка