Out of stock

Сет подарок – Мила моја мамо…

Сет подарок – Mила моја мамо…

Сетот содржи:

  • сертификат за посебна личност
  • метален пин – MAMA – Everpin
  • чоколадо – Секој миг нека биде уживање
  • декоративна кутија

770 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка