Сет подарок – Дом за мерак

Сет подарок – За куќа полна љубов!

Сетот содржи:

  • Дрвена даска за сервирање со натпис – Секој миг нека биде уживање
  • Чоколадо – секој миг нека биде уживање
  • Подметач – за мерак
  • Преплет честика со натпис – За куќа полна љубов

2,200 ден

Само 1 останати на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка