Сет подарок – ENERGISE

Сет подарок за посебен ден и убава енергија.

Сетот содржи:

  • Herbal Bath Tea – Energise – купка
  • handmade обетки
  • честитка – Вака до 101 и назад
  • декоративна кутија

750 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка