Out of stock

Сет подарок – Yogi Beauty

Сет подарок – Yogi Beauty

Сетот содржи:

  • постер со илустрација и порака: Everything has beauty, but not everyone can see it.
  • подметачи за мераци
  • чај во епрувета
  • декоративна кутија

930 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка