Сет подарок – Среќа и љубов

Сет подарок – Среќа и љубов

Сетот содржи:

  • Дрвен украс со натпис – Секој ден нека ви биде полн среќа и љубов – Monkdolls
  • Преплет честика со натпис – Честито, имајте бескрајна среќа заедно!

2,650 ден

Само 1 останати на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка