Сет подарок – Pink Taste

Сет подарок – Pink Taste

Сетот содржи:

  • Розе вино со честитка за вино – I am not for everybody, but not everyone has a good taste
  • подметач – Алал да ти е
  • рачно изработени обетки
  • декоративна кутија

720 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка