Сет подарок – РАКИЈА

Сет подарок – РАКИЈА

Сетот содржи:

  • ракија 250ml со честитка – Are you drunk? Yes/No.
  • две чашки за ракија
  • два подметачи
  • декоративно пакување

1,050 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка