Out of stock

Сет подарок – Со тебе…

Сет подарок – Со тебе…

Сетот содржи:

  • постер – Со тебе никогаш, ама баш никогаш не може да биде тапа.
  • метален пин – You are my star – Everpin
  • мини подарок – поинаква боја
  • декоративна кутија

800 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка