Сет подарок – За куќа полна љубов

Сет подарок – За куќа полна љубов!

Сетот содржи:

  • Дрвен украс со натпис – Додека се имаме еден со друг, имаме сѐ – Monkdolls
  • Преплет честика со натпис – За куќа полна љубов

2,060 ден

Само 1 останати на залиха

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка