Чаша за пијалок – GOOD TASTE

Чаша за вино/коктел со натпис <I am not for everybody, but not everybody has a good taste>.

Чашата доаѓа спакувана во кутија во форма на бонбона.

За прекрасни голтки поооолни уживање!

350 ден