Годишен планер 2021

Годишниот планер е на македонски јазик и е дизајниран како водич за планирање на годината.

Содржина:

  • годишен распоред
  • месечен планер
  • неделен планер
  • следење на добри и лоши навики

Димензии: 21 х 30 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

350 ден