Декоративна кутија – голема

Декоративна кутија дизајнирана од двете страни.

Димензии: 28x28x8cm

150 ден

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight