Избрани

Бакарен држач за вино

Рачно изработен бакарен држач за вино со натпис <Голтки уживање!>

Порака на дизајнирана картичка: Густирај ги тајните на виното и слушни го шепотот на срцето!

2,500 ден

Само 1 останати на залиха