Купи!

ДУКСЕР

Дуксер со цветни мотиви и порака: ” Don’t let the tall weeds cast a shadow on the beautiful flowers in your garden.”

  • Изработен од 100% висококвалитетен памук
  • Oversize (достапен во три големини, погоден и за loose fit)
  • Unisex

2,120 ден

Дополнителни информации

Величина:

M, L, XL