Нема на залиха

Kнига “Благодарам”

Покрај сите работи кои ги обезбедуваме за нашите деца, топол дом, облека, храна, играчки, одмор … ние на дар им го даваме и нашиот став кон животот. Со оваа книга која
е наменета да им биде поддршка на родителите во градење на позитивното размислување кај децата и самите родители ќе имаат можност да го погледнат сопствениот живот со нови очи, да погледнат што сѐ има добро во него. Самата книга е интерактивна со искажување на благодарност на различни теми од една страна детето и oд друга страна родителот.

Димензиите се 20cm x 20cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

400 ден

Out of stock