Рачно изработенa керамичкa шолјa

Шолјите се порцелански, рачно изработени и прошарани со 12 каратно злато. Поради рачната изработка сите модели се разликуваат за неколку милиметри во нивната висина и ширина.

Шолјите се спакувани секоја посебно во декоративна кутија со капак.

Димензиите на пакувањето се 15cm x 15cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

820 ден