Sale!

Привезок – буква

Привезоци во форма на буква изработени од епоксидна смола.

Може да се употребуваат како иницијали на име, или пак креирање на цел збор. Има многу начини на кои може да се комбинираат, како на пример со додавање на мали букви со цел сами да ја креирате својата приказна!

При нарачка, во делот за регистрација, потребно е да ни пишете во забелешка која буква сакате да ја нарачате.

Напомена: Овие букви се LIMITED EDITION, по трошењето на изработената количина, истите ќе може да се нарачаат, но рокот за испорака ќе биде подолг (7-10 дена). Доколку нарачувате буква што моментално ја нема на залиха, за деталите ќе бидете дополнително известени телефонски.

300 ден