Привезок – мала буква

Привезоци во форма на буква изработени од епоксидна смола.

Може да се употребуваат како иницијали на име, или пак креирање на цел збор. Има многу начини на кои може да се комбинираат со цел сами да ја креирате својата приказна!

При нарачка, потребно е да ја изберете посакуваната количина, а во делот за регистрација, потребно е да ни пишете во забелешка кои букви сакате да ги нарачате.

Напомена: Овие букви се LIMITED EDITION, по трошењето на изработената количина, истите ќе може да се нарачаат, но рокот за испорака ќе биде подолг (7-10 дена). Доколку нарачувате буква што моментално ја нема на залиха, за деталите ќе бидете дополнително известени телефонски.

150 ден