КОМБО ПОДАРОК за роденден со гратис декоративна кутија

Бандана со 2 лица + 2 сапуни во форма на срце  +  семе за цвеќе + декоративна кутија ГРАТИС

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или натпис, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,360 ден