КОМБО ПОДАРОК за дете со гратис декоративна кутија

Книга „Благодарам” + чоколадо + сапун во форма на автомобил + честитка + декоративна кутија ГРАТИС

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или натпис, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

930 ден