КОМБО ПОДАРОК со гратис декоративна кутија

Сет тетратки + стикери + маркер + чорапи + мус за туширање + декоративна кутија ГРАТИС

Чорапите доаѓаат во дизајнирано пакување (мала кутија).

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,510 ден