КОМБО ПОДАРОК за неа со гратис декоративна кутија

Сет од платнена торба + паричник + марама со две лица + декоративна кутија ГРАТИС

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

2,190 ден