КОМБО ПОДАРОК со гратис декоративна кутија

Сет  чорапи PAR + постер + семе за цвеќе + чоколадо + декоративна кутија ГРАТИС

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,230 ден