Комплет подарок – СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ

Комплетот содржи:
Постер ✨Алал да ти е✨ + стикер за огледало <Седи не ме знаеш> + рачно изработен флорален прстен од сребро 925.

Подароците се спакувани во уникатно декоративно пакување, спремни за подарување.

 

1,840 ден