Креативен букет – КУП СРЕЌНИ МОМЕНТИ

Букет со чоколадни бонбони во форма на срце и суво цвеќе.

Натпис: <КУП СРЕЌНИ МОМЕНТИ>

 

 

200 ден

На залиха