Нема на залиха

Лампа љубов

Рачно изработена бетонска лампа со натпис: Љубов

Димензии: висина 20cm, дијаметар 10cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,400 ден

Out of stock