Sale!

Лампион – BATH BOMB

Лампиони во форма на елка, исполнет со сол за туширање со овошна арома.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

230 ден