Лампион од епоксидна смола

Лампиони од епоксидна смола во форма на срце и снегулка, со новогодишно пакување од серијата Words&More и натпис <Убавини до бескрај>.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

270 ден390 ден

Clear

Additional information

Избери форма:

СРЦЕ, SВЕЗДА