Лампион – рачно изработен сапун

Рачно изработени сапуни, спакувани како новогодишни лампиони.

Димензии: 8х8cm

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

390 ден

Only 1 left in stock