Lifestyle сет 1 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Ранец со натпис „Сакам, можам, крај на приказната!” + Words&More – привезок (челично срце) + чоколадо + ГРАТИС декоративно пакување

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,890 ден

You may also like…