Lifestyle сет 2 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Ранче со натпис „Не ми го троши времето” + паричник со натпис „Не се каам за ништо” + марама со две лица + ГРАТИС декоративно пакување

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

2,050 ден

You may also like…