Lifestyle сет 3 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Торба со натпис „Леле леле” + свеќа од соин восок во форма на облаче +  Words&More пин бесконечност + ГРАТИС декоративно пакување

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,630 ден

You may also like…