Љубовен сет 1 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Постер со натпис „Со тебе до сонцето и назад!” + Words&More – зборови + свеќа – љубов + метален пин во форма на срце + ГРАТИС декоративно пакување

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,330 ден

Description

перничеwords

You may also like…