Љубовен сет 2 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Постер со натпис „Опиени од љубов” + Words&More – сапун во форма на ѕвезда + свеќа – љубов + ГРАТИС декоративно пакување

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,230 ден

You may also like…