Љубовен сертификат

Љубовно писмо во форма на сертификат за искажување на вистинска љубов. Писмото е наменето за сопствено персонализирање со допишување на зборови кои ви значат во празните линии.

Димензии на постер: 20х20cm, со можност да биде поставен во ПРЕПЛЕТ рамкa.

Нашите ПРЕПЛЕТ рамки даваат нова димензија на софистицираност, елеганција која го менува просторот и најважно од се – нудат многу начини на користење.

Рамките се изработени од прозрачен плексиглас во црна боја со димензии 25×25cm, декоративни ластичиња во боја кои служат како држачи и проѕирна фолија за заштита на сите принтови и артистички дела кои ќе ги урамувате внатре.

100 ден900 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка