Новогодишна декоративна кутија

Кутијата е декорирана со дизајнирана лента со наптис <Бескрајна смеа>, совршена за декоративно пакување на мали подароци.

Димензии: 11,5 x 11,5 x 5cm

Достапна во натур боја.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

60 ден

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање