Нема на залиха

Свеќа за масажа

Рачно изработени свеќи за масажа.

При употреба оставете ја свеќата да ги достигне краевите, потоа изгаснете го пламенот и оставете ја свеќата да мирува 1-2 минути, потоа може да започнете со масажа.

760 ден

Out of stock