Брз роденденски сет – парче торта

Брз роденденски подарок во форма на парче торта, што ќе му се допадне на секој славеник!

Сетот содржи:

Чоколадо за најсреќен роденден!

Сапун со натпис  <Мириса како да полниш 20>

Балон на картичка со натпис <Not ageing, just upgrading!>

Сето тоа надополнето со конфети за денот да биде прекрасен!

570 ден