Out of stock

Стикер за огледало – СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ

Стикер наменет за огледало со натпис <СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ>. Погодни и за други површини.

Димензии: 20х20cm.

 

350 ден

Нема на залиха