Купи!

Мини подарок – НЕИЗМЕРНА ЉУБОВ

Метро на честитка со натпис <ОВА НЕ Е ОБИЧНА, ОВА Е НЕИЗМЕРНА ЉУБОВ>, спакувано во дизајнирано плико.

Подарете го на личност со која делите длабоки чувства!

80 ден