Новогодишен СЕТ – 1

Сет од рачно изработена керамчка шолја + пин ”fingers crossed” со пакување-честитка + керамички обетки + чај во епрувета + чоколадо, спакувани во декоративна кутија

Обетките се уникатни и постојат во повеќе варијации на бои и форми. Доколку во моментот на залиха не е достапен понудениот тип, истите ќе бидат заменети со други слични, но не потполно исти на оние на сликата.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,980 ден