Новогодишен СЕТ – 3

Сет од рачно изработена керамчка шолја + сушен ананас во кесичка и хартиено пакување + чај во епрувета + чоколадо, спакувани во декоративна кутија

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,100 ден