Новогодишен СЕТ – 4

Сет од машки чорапи (PAR theory of two) + шолја – Животот е прекрасен + метален пин – Dream Big + чоколадо, спакувани во декоративна кутија

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,500 ден