Перниче – СÈ СИ Е ТАМАН (35х35cm)

Двострано перниче со натпис СÉ СИ Е ТАМАН и димензии 35x35cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

590 ден

Out of stock