Sale!

Метален пин – ВЕРУВАМ ВО МАГИЈА И ЧУДА

Метален пин на картичка. Димензии на картичка – 7,5 х 7,5 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

320 ден