Featured

Подметачи со хороскопски знаци

Рачно изработени подметачи за чаши со хороскопски знаци.

Одберете го вашиот хороскопски знак, знакот на партнерот, или знаците на секој член од семејството.

Како да купите?

Одберете ја посакуваната количина на подметачите и при checkout во полето за забелешка пишете ни кои знаци ги одбирате.

За прекрасни голтки поооолни уживање!

300 ден