Постер – КАПКА НА ДЛАНКА

Постер со илустрација и натпис <СЕКОГАШ МЕ ЧУВАШ КАКО КАПКА НА ДЛАНКА>

 

*дизајн ПРЕПЛЕТ 2021*

100 ден