Постер – ВРЕМЕ Е ЗА ЉУБОВ

Постер со илустрација и натпис <ВРЕМЕ Е ЗА ЉУБОВ, А НИЕ СЕ ПРАВИМЕ НА ТРИ И ПОЛ>

 

*дизајн ПРЕПЛЕТ 2014*

100 ден